DENMOORE

Denise van der Mooren

Creativiteit, zelfstandigheid en eigenzinnigheid zijn kwaliteiten waarmee je mij goed kunt beschrijven. De ambitie om creatief bezig te zijn was al aanwezig toen ik een klein meisje was. In mijn kamer tekende ik veel en door middel van spelletjes kwam ik in aanraking met het interieur gebied.

In de laatste projecten waar ik aan heb gewerkt, is het thema duurzaamheid en circulariteit een centraal aandachtspunt geweest. Hierin wil ik me door ontwikkelen. In het hedendaagse leven is er veel vraag naar duurzame en circulaire oplossingen, hier wil ik dan ook graag op inspelen en meedenken naar oplossingen.

Graag wil ik mensen blij maken met de producten die ik maak. Dit kan grafisch zijn, maar ook analoog. Zo hou ik me bezig met vormgeven, maak ik ruimtes mooier maar ook schilderen is een interesse van mij. Dit zijn maar een klein aantal voorbeelden. Doormiddel voor mijn gevoel voor kleur, styling maar ook plannen en notuleren, kan ik erg veelzijdig te werk gaan en op alle fronten creatieve inbreng geven.